TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Приватните фирми не ги користат европските фондови

Алсат-М - 13.12.2019

Во Македонија годишно можат да легнат до едеа милијарда евра преку европските фондови. Но, за ова македонските фирми треба поактивно да аплицираат. Досега, малку фирми ги користат овие фондови, кои можат да придонесат и за економски развој во ...

До една милијарда евра годишно може да се слеат во земјава од ЕУ како поддршка за бизнисот

Бриф - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Курир - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

MakPress - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Сител - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Денар - 13.12.2019

Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Опсервер - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Денеска Скопје е бизнис центар - се одржува Националниот бизнис форум – Скопје 2019

Скопје инфо - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Канал5 - 13.12.2019

Претприемачи од Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019 Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на ...

Национален бизнис форум – Скопје 2019

24 Вести - 13.12.2019

Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Вечер Прес - 13.12.2019

Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Национален бизнис форум – Скопје 2019

ММС - 13.12.2019

Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови” (ОБК).

Национален бизнис форум

+инфо - 13.12.2019

Повеќе од 300 учесници ќе разговараат на темата „Европски фондови и програми за економски развој на Република Северна Македонија“. Посебен акцент ќе биде ставен на поддршка на развојот на земјоделството, туризмот, општините и малите и средни ...

Национален бизнис форум – Скопје 2019

Иновативност - 13.12.2019

Претприемачи од Северна Македонија, Бугарија, Хрватска, Албанија, Косово и Србија ќе учествуваат на на денешниот Националниот бизнис форум – Скопје 2019, во организација на Здружението „Обединети бизнис клубови“ (ОБК).

Халачев: Од ЕУ една милијарда евра годишно како поддршка за бизнисот во Македонија

Денешен - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...

До една милијарда евра годишно може да се слеат во земјава од ЕУ како поддршка за бизнисот

CivilMedia - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...

До една милијарда евра годишно може да се слеат во земјава од ЕУ како поддршка за бизнисот

Вечер Прес - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...

До една милијарда евра годишно може да се слеат во земјава од ЕУ како поддршка за бизнисот

Денар - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...

Компаниите од Македонија многу малку ги искористуваат средствата од европските фондови

MakPress - 13.12.2019

Компаниите од Македонија малку ги искористуваат средствата што им се нудат од европските фондови, но доколку бидат поактивни и поинформирани, во земјава може да влегуваат годишно од половина милион до една милијарда евра како поддршка за бизнисот и ...