TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во медиумите

24Инфо - 22.07.2019

Пратеникот на СДСМ, Бетиане Китев на прес конференција го обвини ВМРО-ДПМНЕ дека свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на ...

(Видео) Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите

Макфакс - 22.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...

Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите (ВИДЕО)

Локално - 22.07.2019

„ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...

Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите

Сител - 22.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...

(ВИДЕО) Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите

А1 On - 22.07.2019

„ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...

Китев: ВМРО-ДПМНЕ ги кочи реформите и свесно ги крши роковите за избор на членови на Советот на АВМУ

iPortal - 22.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. – рече Бетиане Китев, пратеник на СДСМ на денешната прес ...

Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите

Опсервер - 22.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...

Китев: ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите

MakPress - 22.07.2019

ВМРО-ДПМНЕ свесно ги кочи реформите во сферата на медиумите. Претседателот на Комисијата за избори и именувања од ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски упорно не свикува седница на Комисијата. Со тоа ВМРО-ДПМНЕ ги прекршува роковите за избор на членови на ...