TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЕ ШЕТАЛА НА ПЛАЖА И СТАНАЛА БОГАТА: Тајланѓанка пронашла нешто одвратно, но доста вредно! (ФОТО)

Кумановски м. - 03.03.2021

Тајланѓанката Сирипорн Ниамрин (49) шетала на плажа недалеку од нејзината куќа. Сепак, среќата и се насмевнала затоа што нашла 15 килограми закоравена исповрќаница од кит. Таа многу одвратна смеса имала неверојатна цена од 190 илјади фунти (околу ...

Шетајќи се покрај плажа, нашла смрдлива грутка и дознала дека вреди цело богатство (ВИДЕО)

Канал5 - 02.03.2021

Среќна жена од Тајланд пронашла грутка од повраќаници од китови вредна 260.000 американски долари ,додека шетала на плажа. 49-годишната Сирипорн Ниамрин одела покрај плажата по бура кога забележала чудна грутка што морето ја исфрлило на брегот.

Шетајќи се покрај плажа, нашла смрдлива грутка и дознала дека вреди цело богатство (ВИДЕО)

Скопје24 - 02.03.2021

Среќна жена од Тајланд пронашла грутка од китови вредна 260.000 американски долари, додека шетала на плажа. 49-годишната Сирипорн Ниамрин одела покрај плажата по бура кога забележала чудна грутка што морето ја исфрлило на брегот.