TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Сител - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

МФ: Ја интензивираме финансиската едукација

А1 On - 23.03.2019

Училиштата можат да закажат посета и предавања за финансиска едукација за своите ученици во Министерството за финансии. Ова е во рамки на кампањата на Министерството за финансиска едукација.

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Курир - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Минитерството за Финансии ја интензивира финансиската едукација

Бизнис Вести - 23.03.2019

Училиштата можат да закажат посета и предавања за финансиска едукација за своите ученици во Министерството за финансии. Ова е во рамки на кампањата на Министерството за финансиска едукација.

Од мали нозе се учи како да се трошат парите

+инфо - 23.03.2019

Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење правилни финансиски и инвестициски одлуки. Министерството за финансии во следниот период најавува ...

По училиштата кампања за финансиска едукација

Тера - 23.03.2019

Училиштата можат да закажат посета и предавања за финансиска едукација за своите ученици во Министерството за финансии. Ова е во рамки на кампањата на Министерството за финансиска едукација.

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Локално - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Опсервер - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии ја интензивира финансиската едукација

Н.Македонија - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Вечер - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Независен - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии ќе едуцира за финансиска писменост

1tv - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најави интензивирање на финансиската едукација

Макфакс - 23.03.2019

Министерството за финансии најави интензивирање на кампањата за финансиска едукација во следниот период. Финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи, според министерот Драган Тевдовски е предуслов за носење правилни ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Канал5 - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најави интензивирање на финансиската едукација

Centar - 23.03.2019

Министерството за финансии најави интензивирање на кампањата за финансиска едукација во следниот период. Финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи, според министерот Драган Тевдовски е предуслов за носење правилни ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

Денар - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...

Министерството за финансии најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација

MakPress - 23.03.2019

Министерството за финансии во следниот период најавува интензивирање на кампањата за финансиска едукација. Според министерот за финансии, Драган Тевдовски, финансиската писменост и познавањето на финансиските услуги и производи е предуслов за носење ...