TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

еМагазин - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот , се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Макфакс - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet, се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Екран - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet, се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Иновативност - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet , се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Емитер - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet , се стекна со регулаторна дозвола што ќе и овозможи да почне да ги понуди своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Независен - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet, се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка, соопшти компанијата.

Македонската компанија BtoBet на чекор да го освои пазарот во Северна Америка

Опсервер - 31.01.2023

Една од водечките IT компании во светската iGaming индустрија, македонскиот BtoBet , се стекна со регулаторна дозвола која ќе ѝ овозможи да почне да ги обезбедува своите услуги и водечка технологија на пазарот во Северна Америка.