TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бездомници го окупираа пабот на Гордон Ремзи: „Ова е ѓраѓанско прашање, полицијата нема овластување да интервенира“

Слободен Печат - 15.04.2024

Група од најмалку шест сквотери (бездомници) се затвориле во гастропабот „York & Albany“ , кој е во сопственост на познатиот британски готвач и угостител Гордон Ремзи (57). Тие ги затемниле прозорците и ставиле „правно предупредување“ во одбрана на ...

Сквотери го окупираа пабот на Гордон Ремзи во Лондон

Нетпрес - 14.04.2024

Група од најмалку шест сквотери го зазедоа хотелот и гастропабот на Гордон Ремзи во Лондон, простор кој беше ставен на продажба на крајот на минатата година по почетна цена од 13 милиони фунти.

Сквотери го окупираа пабот на Гордон Ремзи во Лондон

365 - 14.04.2024

Група од најмалку шест сквотери го зазедоа хотелот и гастропабот на Гордон Ремзи во Лондон, простор кој беше ставен на продажба на крајот на минатата година по почетна цена од 13 милиони фунти.

Сквотери го окупираа пабот на Гордон Ремзи во Лондон

Пулс24 - 14.04.2024

Група од најмалку шест сквотери го зазедоа хотелот и гастропабот на Гордон Ремзи во Лондон, простор кој беше ставен на продажба на крајот на минатата година по почетна цена од 13 милиони фунти.