TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сакате на финале на светското првенство во фудбал?

Friday.mk - 18.06.2018

Започна најголемиот спортски спектакл во светски рамки – FIFA World Cup 2018 Russia. А она што е најинтересно е дека некој од вас ќе има можност да добие карти за финалето во Москва на светското фудбалско првенство кое оваа година се одржува во ...

Најдобри апликации за Светското првенство во фудбал

USB - 16.06.2018

Веќе започна Светското првенство во фудбал, па се зголемува и потребата за точни информации за натпреварите кои се играат во Русија. Во продолжение ви презентираме апликации за Android кои ќе ви помогнат при пратењето на овој светски спортски настан.