TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Попладневен преглед: „Филип Морис“ со нови работни места и со надпросечни плати, Филипче ќе остане воздржан до крајот ...

Frontline - 23.09.2021

Глобалните компании како „Филип Морис Интернешанл“ вложуваат во иновации и развој, отвораат нови можности за младите да работат во средина карактеристична за големите реномирани компании. Политичарите треба да сфатат дека во политиката постојат ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места, глобалните компании ја препознаваат поволната бизнис клима во ...

Локално - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис“

Опсервер - 23.09.2021

– Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис“ кој од „Телеперформанс“ од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Битиќи: Просечната плата во Телеперформанс е околу 700 евра

Локално - 23.09.2021

Новиот центар за поддршка на корисници на компанијата Филип Морис, кој е формиран во рамки на компанијата Телеперформанс и во кој ќе бидат отворени 50 нови работни места – дава убава можност за започнување или развивање на кариерата на младите лица ...

Заев: Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис"

Канал5 - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис" кој од „Телеперформанс" од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Заев: Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис”

24Инфо - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис” кој од „Телеперформанс” од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Педесет вработувања и плата од 700 евра – претставен новиот центар за грижа на корисници на „Филип Морис“

Независен - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис“ кој од „Телеперформанс“ од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Заев: Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис“

Frontline - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис“ кој од „Телеперформанс“ од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Заев: Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис”

Скопје24 - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис” кој од „Телеперформанс” од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

СЕ ОТВОРААТ 50 РАБОТНИ МЕСТА „Филип Морис“ отвори кориснички центар и во Скопје

+инфо - 23.09.2021

Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на вработени ќе се зголеми за уште 50. Просечната плата е околу 700 евра што е над просекот во земјава.

Заев најави нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис"

МКД - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис" кој од „Телеперформанс" од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

ВО ФИЛИП МОРИС ОТВОРЕНИ 50 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА - од Центарот во Скопје ќе се покриваат и четири други соседни земји

Фактор - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, присуствуваа на отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата на „Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп“ (ФМТКП) за реалокација на центарот за корисничка ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места, глобалните компании ја препознаваат поволната бизнис клима во ...

Нова ТВ - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Заев: Глобалните компании ја препознаваат поволната бизнис клима во земјата

Република - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места

4NEWS - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Премиерот Заев: Се отвораат нови добро платени работни места, глобалните компании ја препознаваат поволната бизнис ...

Бриф - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места, глобалните компании ја препознаваат поволната бизнис клима во ...

Кумановски м. - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис“

Точка - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места како резултат на иницијативата ...

Заев: Се отвораат нови добро платени работни места

Канал5 - 23.09.2021

Премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи, присуствуваа на настан по повод отворањето на 50 нови работни места .

Заев: Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во „Филип Морис” со просечна плата од 700 евра

Слободен Печат - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис” кој од „Телеперформанс” од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Заев: Нови добро платени работни места со инвестицијата на „Филип Морис“

Либертас - 23.09.2021

Педесет нови млади лица ќе бидат вработени во центарот за грижа на корисници на „Филип Морис“ кој од „Телеперформанс“ од Атина се префрла во Скопје. Станува збор за модерен центар за корисничка поддршка во кој веќе работат 300 лица, а бројот на ...

Заев ќе се обрати по повод промоцијата на „Филип Морис-Тутунски комбинат Прилеп” за реалокација на Центарот за ...

24Инфо - 23.09.2021

Ве известуваме дека денеска, 23.9.2021 година (среда), во 12:30 часот на покана на компанијата „Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп”, премиерот Зоран Заев ќе се обрати на промоцијата, по повод реалокација на Центарот за корисничка поддршка од ...

Промоција по повод релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка на „Филип Морис-Тутунски комбинат Прилеп” од Атина ...

Бизнис Вести - 23.09.2021

Компанијата „Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп” денеска ќе го промовира релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка од Атина во Скопје. Со релокацијата на Центарот, како што наведува компанијата, ќе се отворат нови работни места.

Промоција по повод релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка на „Филип Морис-Тутунски комбинат Прилеп“ од Атина ...

Опсервер - 23.09.2021

– Компанијата „Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп“ денеска ќе го промовира релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка од Атина во Скопје. Со релокацијата на Центарот, како што наведува компанијата, ќе се отворат нови работни места.

„Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп“ го преместува Центарот за корисничка поддршка од Атина во Скопје

Независен - 23.09.2021

Компанијата „Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп“ денеска ќе го промовира релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка од Атина во Скопје. Со релокацијата на Центарот, како што наведува компанијата, ќе се отворат нови работни места.

Промоција по повод релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка на „Филип Морис-Тутунски комбинат Прилеп“ од Атина ...

MakPress - 23.09.2021

Компанијата „Филип Морис – Тутунски комбинат Прилеп“ денеска ќе го промовира релоцирањето на Центарот за корисничка поддршка од Атина во Скопје. Со релокацијата на Центарот, како што наведува компанијата, ќе се отворат нови работни места.