TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Годинава ќе почне изградбата на новиот клинички центар во Ѓорче Петров

МКД - 27.01.2020

Градиме здравствен систем што се грижи за граѓаните, годинава започнува изградба на нов клинички центар, се набавуваат и нови возила за итната помош. За две и пол години, СДСМ покажа што значи вистинска грижа за здравството, лекарите и пацитентите, ...

Варга од трибината Агенда Здравство 20-24: Вашата држава во изминатите 3 години има направено големо унапредување во ...

Frontline - 26.01.2020

“Можам да кажам дека вие за малку пари давате многу здравје”, рече Врага зборувајќи за начините како пацитентите да бидат ...

Синиша Варга од трибината Агенда Здравство 20-24: Вашата држава во изминатите 3 години има направено големо ...

Centar - 26.01.2020

Поранешниот министер за здравство во Република Хрватска и консултант на Светска Банка и СЗО, Синиша Варга од денешната трибина Агенда 20-24 посветена на реформите во здравството истакна дека Република Северна Македонија има направено сериозен ...

Синиша Варга од трибината Агенда Здравство 20-24: Вашата држава во изминатите 3 години има направено големо ...

24Инфо - 26.01.2020

Поранешниот министер за здравство во Република Хрватска и консултант на Светска Банка и СЗО, Синиша Варга од денешната трибина Агенда 20-24 посветена на реформите во здравството истакна дека Република Северна Македонија има направено сериозен ...

Екс министер за здравство во Хрватска: Во изминатите 3 години направивте големо унапредување во здравството

Локално - 26.01.2020

Поранешниот министер за здравство во Република Хрватска и консултант на Светска Банка и СЗО, Синиша Варга од денешната трибина Агенда 20-24 посветена на реформите во здравството истакна дека Република Северна Македонија има направено сериозен ...

Синиша Варга: Вашата држава во изминатите 3 години има направено големо унапредување во здравството

Канал5 - 26.01.2020

Поранешниот министер за здравство во Република Хрватска и консултант на Светска Банка и СЗО, Синиша Варга учествуваше на денешната трибина Агенда 20-24 посветена на реформите во здравството.

(ВИДЕО) Синиша Варга: Вашата држава во изминатите 3 години има направено големо унапредување во здравството

А1 On - 26.01.2020

Поранешниот министер за здравство во Република Хрватска и консултант на Светска Банка и СЗО, Синиша Варга од денешната трибина Агенда 20-24 посветена на реформите во здравството истакна дека Република Северна Македонија има направено сериозен ...

Градиме здравствен систем што се грижи за граѓаните, започнува изградба на нов клинички центар, се набавуваат и нови ...

24Инфо - 27.01.2020

За две и пол години, СДСМ покажа што значи вистинска грижа за здравството, лекарите и пацитентите. Преку одговорни мерки и политики градиме здравствен систем кој се грижи и нуди квалитетни здравствени услуги за сите граѓани.

СДСМ: Градиме здравствен систем што се грижи за граѓаните

Канал5 - 27.01.2020

Градиме здравствен систем што се грижи за граѓаните, годинава започнува изградба на нов клинички центар, се набавуваат и нови возила за итната помош. За две и пол години, СДСМ покажа што значи вистинска грижа за здравството, лекарите и пацитентите.

СДСМ: Годинава започнува изградба на нов клинички центар, се набавуваат и нови возила за итната помош

А1 On - 27.01.2020

„За две и пол години, СДСМ покажа што значи вистинска грижа за здравството, лекарите и пацитентите. Преку одговорни мерки и политики градиме здравствен систем кој се грижи и нуди квалитетни здравствени услуги за сите граѓани.