TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

24Инфо - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

Позната бројката на лица што добија социјална пензија

Фактор - 03.11.2019

Вкупно 2.631 лице до сега се стекнаа со правото на социјална пензија, информира Министерството за труд и социјална политика, о д почетокот на спроведувањето на социјалната реформа. Месечниот надоместок за лицата кои до сега не го остварија ...

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Макфакс - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа, па досега 2.631 лице се стекнале со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

Социјална пензија ќе земаат 2.631 лице

Слободен Печат - 03.11.2019

Право на социјална пензија имаат сите лица коишто се државјани на земјава најмалку 15 години и не примаат старосна пензија, вклучувајќи ги и лицата без ден работен стаж. Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа, па досега 2.631 лице се ...

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Фокус - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

Царовска објави дека 2.631 граѓанин се стекнал со социјална пензија

+инфо - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Независен - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Сител - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

А1 On - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Локално - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

ММС - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Нова ТВ - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега, 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Опсервер - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

2.631 лице се стекнаа со право на користење социјална пензија

Скопје1 - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Press24 - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија од околу 6.000 денари

iPortal - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Н.Македонија - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа, досега 2.631 лице се стекнале со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

МТСП: 2.631 лице се стекнаа со социјална пензија

Република - 03.11.2019

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица.

Социјална пензија ќе земаат 2.631 лице

365 - 03.11.2019

Со право на социјална пензија имаат право да се стекнат лица кои што се државјани на земјава најмалку 15 години и не примаат старосна пензија, вклучувајќи ги и лицата без ден работен стаж.