TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Полицијата на Нов Зеланд заплени 3,2 тони кокаин со вредност од 316 милиони долари

ТВ21 - 08.02.2023

Полицијата во Нов Зеланд соопшти дека запленила кокаин колку што земјата конзумира за 30 години, откако пронашла голем пакет на дрога кој пловел по Тихиот Океан. Шефот на полицијата на Нов Зеланд, Андру Костер рече дека кокаинот е тешок 3,2 тони и ...

Пакети со знакот на Бетмен со кокаин плутале во Тихиот Океан (ФОТО)

Локално - 08.02.2023

Полицијата на Нов Зеланд во средата соопшти дека запленила доволно кокаин за да го снабди Нов Зеланд за 30 години, откако пресретнала огромно пакување со дрога што пловело во Тихиот Океан.

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Опсервер - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Сител - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

24Инфо - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

А1 On - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во океан пловеле 3,2 тони кокаин

Макфакс - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, чија вредност е 279,5 милиони евра, кои пловеле во Пацификот. Се претпоставува дека крајната дестинација на дрогата била Австралија.

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Независен - 08.02.2023

Австралија – Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

MakPress - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Слободен Печат - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Во Центар - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

НОВ ЗЕЛАНД: Запленети 3,2 тони кокаин во вредност од 279,5 милиони евра, кој пловел низ Пацификот најверојатно за ...

Денешен - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во океан пловеле 3,2 тони кокаин

MTM - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, чија вредност е 279,5 милиони евра, кои пловеле во Пацификот. Се претпоставува дека крајната дестинација на дрогата била Австралија.

Откриени тони кокаин кај Нов Зеланд. „Толку се троши за 30 години“ (ФОТО)

Кумановски м. - 08.02.2023

Полицијата на Нов Зленад денеска соопшти дека запленила доволно кокаин за снабдување на Нов Зеланд 30 години, откако пресретнала огромно пакување со дрога што пловело во Тихиот Океан. Началникот на полицијата на Нов Зеланд, Ендрју Костер, изјави за ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Канал5 - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Република - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

Во океан пловеле 3,2 тони кокаин

Точка - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, чија вредност е 279,5 милиони евра, кои пловеле во Пацификот. Се претпоставува дека крајната дестинација на дрогата била Австралија.

Во Нов Зеланд запленети 3,2 тони кокаин кој пловел низ Пацификот

Курир - 08.02.2023

Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Пацификот, најверојатно наменет за Австралија. На фотографија објавена од полицијата на Нов Зеланд се гледаат пакети со дрога ...

ПАКЕТИ СО 3,2 ТОНИ КОКАИН ПЛОВЕЛЕ НИЗ ПАЦИФИКОТ? Дрогата чинела 279,5 милиони евра

+инфо - 08.02.2023

Ова е една од најголемите заплени на дрога во Нов Зеланд. Властите на Нов Зеланд денеска соопштија дека заплениле 3,2 тони кокаин, проценет на 279,5 милиони евра, кој пловел преку Тихиот Океан, најверојатно наменет за Австралија.