TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна реконструкцијата на булеварот Видео Смилевски Бато

+инфо - 26.08.2020

Со овој градежен зафат, предвидена е целосна реконструкција на коловозот на булеварот Видое Смилевски Бато во двете насоки. Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од ...

Почна реконструкцијата на дел од булеварот „Февруарски поход“ во Ново Лисиче

Независен - 26.08.2020

Град Скопје започнува со реконструкција на дел од булеварот „Видое Смилевски Бато“, на потегот од „Февруарски поход“ до крстосницата со булевар „Србија“, а градежните работи предвидено е да траат триесетина дена.

ВИДЕО: Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“

А1 On - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „Видое Смилевски Бато“, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот „Србија“ до улицата „Февруарски поход“. – Во изминатите две години Градот Скопје сериозно вложува во ...

Почна реконструкцијата на булеварот Видое Смилевски Бато

24Инфо - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход. – Во изминатите две години Градот Скопје сериозно вложува во ...

Започна реконструкцијата на булеварот Видео Смилевски Бато

Либертас - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход. – Во изминатите две години Градот Скопје сериозно вложува во ...

Почна реконструкцијата на булеварот Видое Смилевски – Бато

Макфакс - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „Видое Смилевски Бато“, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата „Февруарски поход“. Како што информираат градските власти, со овој градежен зафат, ...

Почна реконструкцијата на булеварот Видое Смилевски Бато (ВИДЕО)

MTM - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход, информираат од Град Скопје.

Почна реконструкцијата на булеварот Видое Смилевски Бато

Канал5 - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход. -Во изминатите две години Градот Скопје сериозно вложува во ...

Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“

Вечер - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „Видое Смилевски Бато“, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата „Февруарски поход“. Како што информираат градските власти, со овој градежен зафат, ...

Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“

Опсервер - 26.08.2020

Скопје, 26 август 2020 () – Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“ во Ново Лисиче на потегот од крстосницата со булеварот „Србија“ до улицата „Февруарски поход“. Со овој градежен зафат, предвидена е целосна реконструкција на ...

Реконструкција на булеварот Видое Смилевски Бато во Ново Лисиче

Скопје инфо - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата Февруарски поход. - Во изминатите две години Градот Скопје сериозно вложува во ...

Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“

Вечер Прес - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска почнаа со реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“, во Ново Лисиче, и тоа на потегот од крстосницата со булеварот „Србија“ до улицата „Февруарски поход“.

(ВИДЕО) Почна реконструкцијата на булеварот „Видое Смилевски Бато“

Скопје1 - 26.08.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „Видое Смилевски Бато“, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата „Февруарски поход“. Како што информираат градските власти, со овој градежен зафат, ...

Се реконструира булеварот Видое Смилевски Бато

Frontline - 26.08.2020

Вредноста на проектот изнесува околу 27,3 милиони денари, а рокот на изведба е 40 дена. Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот Видое Смилевски Бато, во Ново Лисиче, на потегот од крстосницата со булеварот Србија до улицата ...