TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

Опсервер - 23.09.2021

– Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат леарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

Курир - 23.09.2021

Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат лекарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

Zoom - 23.09.2021

Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат лекарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

Република - 23.09.2021

Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат леарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

MakPress - 23.09.2021

Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат леарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...

Лекарските уверенија во Грција ќе се издаваат и електронски

Press24 - 24.09.2021

Преку специјалната апликација „MyHealth“, граѓаните во Грција ќе можат електронски да вадат лекарски уверенија, а новата услуга ја презентираа министерот за дигитална политика Кирјакос Пиракакис, неговиот заменик Јоргос Георгадас, министерот за ...