TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

MakPress - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека нема „новичок“, а дека го имаат 20 западни земји

Независен - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

Вечер Прес - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

Либертас - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

+инфо - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

ТВ21 - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

А1 On - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

Република - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија открива: „Новичок” кај нив нема, но го имаат 20 западни земји

Слободен Печат - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок” се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.

Русија тврди дека не поседува „новичок“ и дека го имаат 20 западни земји

Опсервер - 10.10.2020

Токсични супстанци од групата „новичок“ се развиваат во најмалку 20 западни земји и моментално има 140 негови верзии, а Русија ги нема, соопшти денеска руското Министерство за надворешни работи.