TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе оди во стечај?

Локално - 18.02.2020

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски, во изјава за емисијата „Утрински брифинг“ откри дека опозициската партија е најзадолжената политичка партија во земјата. Според неговата изјава, партијата должи осум милиони евра, сума со која ...

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот и долг од околу 8 милиони евра!

Фокус - 17.02.2020

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во денешното гостување на „Утрински брифинг“ на Слободна ТВ откри интересни податоци за својата партија. „ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот со кој не може да располага, во моментов сме најзадолжена ...

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот и долг од околу 8 милиони евра!

Либертас - 17.02.2020

„ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот со кој не може да располага, во моментов сме најзадолжена партија во Македонија а долгот надминува сума од речиси осум милиони евра. Долгот е од банка од каде се земани кредити и најголем дел од долгот е направен пред ...

Николоски: ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот и долг од околу 8 милиони евра!

iPortal - 17.02.2020

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски во денешното гостување на „Утрински брифинг“ на Слободна ТВ откри интересни податоци за својата партија. „ВМРО-ДПМНЕ има замрзнат имот со кој не може да располага, во моментов сме најзадолжена ...

Долгот надминува 8 милиони евра – Дали ВМРО ДПМНЕ ќе оди во стечај?

Centar - 18.02.2020

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски, во изјава за емисијата „Утрински брифинг“ откри дека опозициската партија е најзадолжената политичка партија во земјата. Според неговата изјава, партијата должи осум милиони евра, сума со која ...

Дали ВМРО ДПМНЕ ќе оди во стечај – Николовски откри дека партијата должи 8 милиони евра

Бриф - 18.02.2020

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски, во изјава за емисијата „Утрински брифинг“ откри дека опозициската партија е најзадолжената политичка партија во земјата. Според неговата изјава, партијата должи осум милиони евра, сума со која ...