TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вечерва ќе блесне полна месечина, првата во 2022: Најсилно влијание ќе има врз овие 4 хороскопски знаци!

Убавина и Здравје - 17.01.2022

Полната месечина ќе настапи ноќта меѓу 17 и 18 јануари, а ќе има влијание врз четири хороскопски знаци Првата полна месечина во 2022 година ќе се случи помеѓу 17 и 18 јануари , а позната е и како волчја месечина, поради старото верување дека волците ...

Вечерва е полна „Волчја месечина“, на кои хороскопски знаци најмногу ќе влијае?

Кајгана - 17.01.2022

Првата полна Месечина во 2022 година ќе се случи меѓу 17 и 18 јануари, а позната е како „Волчја месечина“ поради старото верување дека во овој период се слуша завивање на волци поради глад во зимските, студени ноќи.

Вечерва е полна „Волчја месечина“, на кои хороскопски знаци најмногу ќе влијае?

Zoom - 17.01.2022

Првата полна Месечина во 2022 година ќе се случи меѓу 17 и 18 јануари, а позната е како „Волчја месечина“ поради старото верување дека во овој период се слуша завивање на волци поради глад во зимските, студени ноќи.

Вечерва е полна месечина: Ќе влијае најмногу на четири знаци

Press24 - 17.01.2022

Првата полна Месечина во 2022 година ќе се случи меѓу 17 и 18 јануари, а позната е како „Волчја месечина“ поради старото верување дека во овој период се слуша завивање на волци поради глад во зимските, студени ноќи.

Волчешката месечина привикува страсти: Што го чека секој хороскопски знак?

Екран - 17.01.2022

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Полната месечина во Рак пристигнува на 17. јануари 2022. година и ви носи нови можности.

Неделен хороскоп од 17 до 23 јануари: Што ќе ни донесе полната Месечина?

Кафе пауза - 17.01.2022

Оваа недела полната Месечина е еден од најзначајните астролошки настани за 2022 година. Нејзината енергија ќе ни даде можност да го оставиме минатото зад себе и да продолжиме да чекориме напред со нови сили.

ВЕЧЕРВА Е ПОЛНА МЕСЕЧИНА, ПРВА ВО 2022 ГОДИНА: Најсилно ќе влијае на ОВИЕ 4 знаци!

Кумановски м. - 17.01.2022

Полната месечина ќе се случи ноќта помеѓу 17 и 18 јануари и ќе има влијание врз четирите знаци од зодијакот Првата полна месечина во 2022 година ќе се случи помеѓу 17 и 18 јануари, а позната е и како Волк Месечина, поради старото верување дека ...

Вечерва е првата полна месечина во 2022 година: Најсилно ќе влијае на овие 4 хороскопски знаци!

Женски магазин - 17.01.2022

Полната месечина ќе се случи ноќта помеѓу 17 и 18 јануари и ќе има влијание врз четирите знаци од зодијакот Првата полна месечина во 2022 година ќе се случи помеѓу 17 и 18 јануари, а позната е и како Волк Месечина, поради старото верување дека ...

Неделен хороскоп: 17-23 јануари

Скопје инфо - 16.01.2022

Што ни носи хороскопот оваа недела? Полната Месечина во понеделник која ни доаѓа во емотивниот Рак ни носи можност да ги препознаеме и цениме своето емоции. Ретроградното движење на Уран завршува во вторник, носејќи ни поинаква енергија, а сезоната ...