TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британските фризери масовно пријавуваат пост ковид симптоми: Буквално им паѓа кожа со косата

Канал5 - 23.09.2021

Фризерите низ Велика Британија почнаа да известуваат дека некои од нивните клиенти, кои се опоравиле од „Ковид-19“, сега имаат нови, сериозни алергиски реакции како што се осип и изгореници по боењето на косата.

Британските фризери предупредуваат за наводни нови последици од Ковид: Тешки изгореници и осип кај нивните клиенти

Слободен Печат - 24.09.2021

Фризери низ Велика Британија почнаа да известуваат дека некои од нивните клиенти, кои го прележале Ковид-19, имаат нови, сериозни алергиски реакции како што се осип и изгореници по боење на косата и покрај тоа што користеле иста боја како и порано, ...