TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синот на убиената новинарка на Малта: Мајка ми го истражуваше и Ѓукановиќ

Вечер - 09.08.2020

Синот на Дафне Каруанa Галиција рекол дека неговата мајка ја истражувала и врската на Мило Ѓукановиќ во случајот „Можура“. Синот на новинарката, која пред три години беше убиена на Малта, Метју Каруана Галиција, рекол дека претседателот на Црна Гора ...

Синот на убиената новинарка на Малта: Мајка ми го истражуваше и Ѓукановиќ

Макфакс - 09.08.2020

Синот на Дафне Каруанa Галиција рекол дека неговата мајка ја истражувала и врската на Мило Ѓукановиќ во случајот „Можура“. Синот на новинарката, која пред три години беше убиена на Малта, Метју Каруана Галиција, рекол дека претседателот на Црна Гора ...

Синот на убиената новинарка Галиција: Мајка ми ги истражуваше врските на Ѓукановиќ

А1 On - 09.08.2020

Синот на Дафне Каруанa Галиција рекол дека неговата мајка ја истражувала и врската на Мило Ѓукановиќ во случајот „Можура“. Синот на новинарката, која пред три години беше убиена на Малта, Метју Каруана Галиција, рекол дека претседателот на Црна Гора ...

Синот на убиената новинарка на Малта: Мајка ми го истражуваше и Ѓукановиќ

24Инфо - 09.08.2020

Синот на Дафне Каруанa Галиција рекол дека неговата мајка ја истражувала и врската на Мило Ѓукановиќ во случајот „Можура“. Синот на новинарката, која пред три години беше убиена на Малта, Метју Каруана Галиција, рекол дека претседателот на Црна Гора ...

Синот на убиената новинарка на Малта вели дека мајка му го истражувала и Ѓукановиќ

Нетпрес - 09.08.2020

Синот на Дафне Каруанa Галиција рекол дека неговата мајка ја истражувала и врската на Мило Ѓукановиќ во случајот „Можура“. Синот на новинарката, која пред три години беше убиена на Малта, Метју Каруана Галиција, рекол дека претседателот на Црна Гора ...