TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, вели Мета

Фактор - 22.01.2021

Зема замав иселувањето во Албанија. „Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец“, вели албанскиот претседател Илир Мета. Мета ги објави загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански ...

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

Опсервер - 22.01.2021

– Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

Сител - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

24Инфо - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

MakPress - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.

Албанците рекордери по број на баратели на азил во земјите од ЕУ

Курир - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.

Албанците рекордери според бројот баратели на азил во земјите од ЕУ

Нетпрес - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, во петокот како што наведува, „повеќе од загрижувачките“ податоци на Евростат, за бројот албански граѓани баратели на економски азил на 10.000 жители, во периодот од 2014 до 2019 година.

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

Либертас - 22.01.2021

– Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.Во тој период економски азил ...

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

Слободен Печат - 22.01.2021

Албанскиот претседател Илир Мета ги објави, како што наведува, повеќе од загрижувачките податоци на Евростат, за бројот на албански граѓани баратели на економски азил на 10 илјади жители, во периодот 2014-2019 година.