TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Му плаќаат да не работи ништо: „Многу сум зафатен, имам по три термини дневно“

Факултети - 18.01.2022

Јапонецот Шоџи Моримото веќе три години живее од тоа што луѓето го изнајмуваат да не прави ништо. За Си-би-ес изјави дека неговото семејство и колегите цел живот му велеле дека е мрзлив, дека не се живее така и дека нема да постигне ништо во ...

(Видео) На Јапонец му плаќаат за да не работи

Репортер - 18.01.2022

Јапонецот Шоџи Моримото веќе три годии ништо не работи и од тоа заработува, иако неговото семјство и колегите му велеле дека со мрзата ништо нема да може да постигне во животот. Tој за Си-Би-Ес изјави во 2018 година добил идеја да не прави ништо и ...

На Јапонец му плаќаат за да не работи: Одлично ми оди , имам три термини дневно! (ВИДЕО)

Канал5 - 17.01.2022

Јапонецот Шоџи Моримото три години живее од тоа што бил ангажиран од луѓе за да не прави ништо. Тој за Си-Би-Ес изјавил дека неговото семејство и колегите цел живот му велеле дека е мрзелив, да не живее така и дека нема да постигне ништо во животот, ...