TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Независен - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

Слободен Печат - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

24Инфо - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов по осми пат прскање против комарци во Скопје

Курир - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов осми пат прскање против комарци на територијата на Скопје

Макфакс - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

MakPress - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

Скопје инфо - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

За викендов осмо прскање против комарци во Скопје

МКД - 10.08.2022

Град Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и на ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

Канал5 - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

ТВ21 - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов по осми пат прскање против комарци на територија на Скопје

Точка - 10.08.2022

Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и ...

Викендов авионско прскање против комарци

Вечер Прес - 10.08.2022

Викендов на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13.08.2022 година (сабота) и на 14.08.2022 година (недела), во раните утрински часови.

ВИКЕНДОВ ЌЕ СЕ ПРСКА ПО ОСМИ ПАТ Ќе се прави дезинсекција на возрасни комарци

+инфо - 10.08.2022

Прскањето против комарци ќе се реализира на 13 и 14 август, во раните утрински часови. Градот Скопје ги известува граѓаните дека во претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци.

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Бриф - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Опсервер - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Алсат-М - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Press24 - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

24Инфо - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Викендов во Скопје ќе се прска против возрасни форми на комарци

360 степени - 10.08.2022

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, од Град Скопје информираат дека ќе се прска првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни, во истиот термин Градот Скопје ги известува граѓаните дека во деновите ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Фокус - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

ТВ21 - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Lider - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

4NEWS - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...

Викендов ново прскање против комарци во Скопје

Кајгана - 10.08.2022

Градот Скопје известува дека во деновите од претстојниот викенд на подрачјето на градот Скопје ќе се врши авионска дезинсекција против возрасни форми на комарци. Прскањето против комарци ќе се реализира на 13 и 14 август (сабота и недела), во раните ...

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје

Либертас - 10.08.2022

Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, како што се посочува, таа ќе се изврши првиот нареден ден кога временските прилики ќе бидат поволни и тоа во истиот термин.

Прскање против возрасни форми комарци претстојниот викенд во Скопје.

Во Центар - 10.08.2022

Авионската дезинсекција против возрасни форми комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се спроведе на 13 август (сабота) и 14 август (недела) во раните утрински часови, соопшти РЦУК. Доколку временските прилики не го дозволуваат вршењето на ...