TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Идеални во време на самоизолација: 10 трилери кои треба да ги погледнете! (ВИДЕО)

Слободен Печат - 04.04.2020

Во продолжение погледнете ја листата од 10 трилери кои треба да ги погледнете… Во период кога сите сме во карантин, се чини дека е вистинско време да се потсетите или по првпат да погледнете некои од овие трилери.

Психолошки трилери кои ќе сакате да ги гледате дури и ако го знаете крајот

Црнобело - 04.04.2020

Навистина е тешко да најдете добар трилер, а откако ќе го најдете, сигурно не престанувате да мислите на него. Ако сте филмоман и сметате дека сте изгледале сè добро, можеби сепак не сте слушнале за овие американски и европски трилери: Келнерката ...