TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТикТок не заостанува со технологијата, тестира свој ЧетБот

Телефони.мк - 26.05.2023

Кинеската социјална мрежа ТикТок тестира свој ЧетБот, наречен „Тако“, кој што ќе може да се употребува како пребарувач и навигатор. Со помош на вештачка интелигенција, новиот ЧетБот ќе препорачува видеа врз основа на претходно пребаруваните зборову ...

Тикток добива свој чет-бот

Опсервер - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

MakPress - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

Канал5 - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

Курир - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

ММС - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

Вечер Прес - 26.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тикток добива свој чет-бот

Пулс24 - 27.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

И Тикток ќе си има свој чет-бот

МКД - 27.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тикток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од корисникот.

Тик-ток добива свој чет-бот

Нетпрес - 27.05.2023

Кинеската платформа за видеа, Тик-ток тестира чет-бот, наречен „Тако“ што ќе може да се користи како пребарувач и за навигација. Новиот чет-бот со вештачка интелигенција ќе може да препорача видеа врз основа на пишани команди обезбедени од ...