TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прва изложба на уметникот Перица Георгиев - Пепси во Македонија

МКД - 23.09.2018

Во рамки на манифестацијата „Демир Хисар - град на култура 2018" вечер во фоајето на Домот на културата во Демир Хисар ќе биде отворена самостојна изложба на уметникот Перица Георгиев - Пепси.

Прва изложба дома на Перица Георгиев-Пепси по 27 години

Н.Македонија - 22.09.2018

Во рамките на манифестацијата „Демир Хисар град на културата, 2018“, в недела, во 19 часот, ќе биде отворена самостојна изложба на уметникот Перица Георгиев-Пепси. Изложбата ќе биде поставена во фоајето на Домот на културата во Демир Хисар, а ...

Изложба на уметникот Перица Георгиев - Пепси во Демир Хисар

Сител - 23.09.2018

Во рамки на манифестацијата „Демир Хисар - град на култура 2018“ вечер во фоајето на Домот на културата во Демир Хисар ќе биде отворена самостојна изложба на уметникот Перица Георгиев - Пепси.