TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спасовски: „Отворен Кабинет” стартуваше во СВР Штип

Канал5 - 05.06.2023

Идеите на граѓаните ни се важни и претставуваат дополнителен мотив за уште подобри резултати. Денеска (05.06.2023) во СВР Штип стартуваше новиот проект на Министерството за внатрешни работи – „Отворен Кабинет” на министерот за внатрешни работи ...

Спасовски од Штип: Граѓаните ми посочија за одредени криминални активности во некои институции

А1 On - 05.06.2023

Министерот Оливер Спасовски од Штип го најави проектот „Отворен кабинет“ со кој сака од прва рака да ги слушне проблемите на граѓаните и нивното мислење како полицијата да помогне во решавањето на истите.

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски во Штип

Бизнис Вести - 05.06.2023

Изјавa на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по стартот на новиот проект на Министерството за внатрешни работи – „Отворен Кабинет“. . Извор: ...

Отворениот кабинет на министерот Спасовски стартува во СВР Штип

Опсервер - 05.06.2023

„Отворен кабинет“ е новиот проект на Министерството за внатрешни работи, во рамки на утврдениот концепт „МВР за граѓаните“, кој ќе започне со реализација од денеска, од СВР Штип, а ќе биде со неделна динамика и ќе трае во наредните два месеца.

Отворениот кабинет на министерот Спасовски стартува во СВР Штип

24Инфо - 05.06.2023

„Отворен кабинет“ е новиот проект на Министерството за внатрешни работи, во рамки на утврдениот концепт „МВР за граѓаните“, кој ќе започне со реализација од денеска, од СВР Штип, а ќе биде со неделна динамика и ќе трае во наредните два месеца.

Стартува отворениот кабинет на министерот Спасовски во СВР Штип

CivilMedia - 05.06.2023

„Отворен кабинет“ е новиот проект на Министерството за внатрешни работи, во рамки на утврдениот концепт „МВР за граѓаните“, кој ќе започне со реализација од денеска, од СВР Штип, а ќе биде со неделна динамика и ќе трае во наредните два месеца.

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски во Штип

MakPress - 05.06.2023

Изјавa на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по стартот на новиот проект на Министерството за внатрешни работи - „Отворен ...

(ВО ЖИВО) Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски во Штип

Бриф - 05.06.2023

Изјавa на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по стартот на новиот проект на Министерството за внатрешни работи – „Отворен ...

Граѓаните во Штип на Спасовски му посочиле дека има криминални активности во некои институции

4NEWS - 05.06.2023

Министерот Оливер Спасовски имаше средби со граѓаните во Штип во рамки на проектот „Отворен кабинет“ со цел од прва рака да ги слушне проблемите на граѓаните. – Имав средби со повеќе граѓани денеска во Штип.