TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Бизнис трка 2021“ викендов во Скопје

Вечер Прес - 23.09.2021

Штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор „Бизнис трка 2021“, ќе се одржи на 25 септември во Скопје. Како што информираат од „Прв до врв“, за трката можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски ...

„Бизнис трка 2021“ викендов во Скопје

Слободен Печат - 22.09.2021

Штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор „Бизнис трка 2021″, ќе се одржи на 25 септември во Скопје. Како што информираат од „Прв до врв“, за трката можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски ...

„Бизнис трка 2021″ викендов во Скопје

ММС - 22.09.2021

Штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор „Бизнис трка 2021″, ќе се одржи на 25 септември во Скопје. За трката можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и субјекти кои припаѓаат ...

„Бизнис трка 2021" викендов во Скопје

Канал5 - 22.09.2021

Штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор „Бизнис трка 2021", ќе се одржи на 25 септември во Скопје. Како што информираат од „Прв до врв", за трката можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски ...

В сабота ќе се тркаат тимови од бизнис-секторот

Факултети - 22.09.2021

В сабота во Скопје ќе се одржи „Business Run 2021“, трка за тимови од македонскиот бизнис-сектор. На неа можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски претставништва и сл.

Ново издание на бизнис трката Business Run 2021

Спортски - 22.09.2021

На 25 септември во Скопје ќе се одржи Business Run 2021, штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор. Правилата и процедурите на ова издание на трката се прилагодени на здравствените протоколи за заштита на учесниците од ковид.

„Бизнис трка 2021" викендов во Скопје

MakPress - 22.09.2021

Штафетна трка за тимови од македонскиот бизнис сектор „Бизнис трка 2021", ќе се одржи на 25 септември во Скопје. Како што информираат од „Прв до врв", за трката можат да се пријават сите компании, организации, институции, здруженија, дипломатски ...