TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пак пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија | ФОТО

Сител - 22.03.2023

Утрово пак пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија во Скопје. На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ и екипи кои би требало да го извадат.

Утрово уште еден камион пропадна на плоштад Македонија

Либертас - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа како камион е пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Пропаѓањето на камиони стана веќе редовна ...

ПЛОШТАДОТ „МАКЕДОНИЈА“ ПОВТОРНО НАСТРАДА ОД КАМИОН, Се отвори нова дупка во фонтаната по обидот да ја премине

Фактор - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија од камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“. Ваквите ситуации како да зачестија во главниот град, и покрај многубројните пишувања и укажување, денеска повторно има заглавен камион во фонтаната ...

Стара е фотографијата од пропаднатиот камион на плоштадот во Скопје

4NEWS - 22.03.2023

Утрово на социјалните мрежи се шири фотографија дека пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија во Скопје. Станува збор за стара фотографија. Претходно неколку пати на иста локација имаат пропаднато камиони.

Пак пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија

Вести плус - 22.03.2023

Утрово пак пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија во Скопје. На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ и екипи кои би требало да го извадат.

Пак пропадна камион во фонтаната на плоштадот „Македонија“

Нетпрес - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија од камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“. Ваквите ситуации како да зачестија во главниот град, и покрај многубројните пишувања и укажување, денеска повторно има заглавен камион во фонтаната ...

Пак пропадна камион на плоштад Македонија

Фокус - 22.03.2023

Утрово повторно пропадна камион во фонтаната на Плоштад Македонија во Скопје. На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа како камион е пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ во Скопје.

(ФОТО) Камион пропадна во фонтаната на плоштад Македонија

Скопје1 - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија од камион пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“. Како што може да се забележи од фотографијата објавена на Фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“, камиот со едното тркало пропаднал во ...

УШТЕ ЕДЕН КАМИОН ПРОПАДНА НА ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА – стана редовна пракса

Курир - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа како камион е пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ во Скопје. На фотографијата може да се забележат и екипи кои со машини се обидуваат да го извадат.

Уште еден камион пропадна на плоштад Македонија

Бриф - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа како камион е пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ во Скопје. На фотографијата може да се забележат и екипи кои со машини се обидуваат да го извадат.

Уште еден камион пропадна на плоштад Македонија

Скопје24 - 22.03.2023

На социјалните мрежи се шири фотографија на која се гледа како камион е пропаднат во фонтаната на плоштадот „Македонија“ во Скопје. На фотографијата може да се забележат и екипи кои со машини се обидуваат да го извадат.