TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амер Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

Опсервер - 04.05.2020

Сараево, 4 мај 2020 () – Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство ...

Амер Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

24Инфо - 04.05.2020

Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 и ...

Амер Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

Либертас - 04.05.2020

– Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 ...

Амер Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

CivilMedia - 04.05.2020

Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 и ...

Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот, предупредува Амер Капетановиќ

ММС - 04.05.2020

Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 и ...

Амер Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

Нетпрес - 04.05.2020

Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 и ...

ИНФОДЕМИЈА – Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на вирусот

Либертас - 04.05.2020

На лажни вести за корона вирусот наидов уште на самиот почеток на пандемија на европско тло. Пораката на англиски јазик, која, наводно, потекнува од европскиот епицентар на пандемија, северна Италија, ми стигна преку Вибер, од една од тие вибер ...

Капетановиќ: Ширењето лажни вести е речиси еднакво опасно како и ширењето на коронавирусот

MakPress - 04.05.2020

Теориите на заговор се шират без никаква основа и без соодветно проверување на фактите и тие може да содржат бескорисни, погрешни, па дури и штетни информации и совети, кои можат да го попречат одговорот на јавното здравство на кризата со Ковид-19 и ...