TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија

Макфакс - 22.07.2019

Претседателот на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА), Јукија Амано (72), почина денеска, соопшти ИАЕА. „Секретаријатот на ИАЕА со длабоко жалење ве информира дека генералниот директор Јукија Амано почина”, наведено е во писмото на ИАЕА ...

Иран оддаде почит на директорот на ИАЕА

Локално - 22.07.2019

Заменик министерот за надворешни работи на Иран Абас Аракчи оддаде почит на генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА) Јукиа Амано, кој почина денеска. – Мое длабоко сочувство. Имавме мошне блиска соработка.

Почина генералниот директор на МААЕ, Јукио Амано

Бриф - 22.07.2019

Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) Јукио Амано денеска почина на 72-годишна возраст, соопшти прес службата на организацијата. „Секретаријатот на МААЕ со жалење ја информира јавноста за смртта на генералниот ...

Почина шефот на Меѓународната агенција за нуклеарна енергија

Курир - 22.07.2019

Шефот на Меѓународната агенција за нуклеарна енергија (IAEA), Јукија Амано почина на 73 години. -Секретаријатот на IAEA со длабоко жалење ве информира дека генералниот секретар Амано почина, е наведено во писмото кое е испратено до земјите членки на ...

Почина генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија

24Инфо - 22.07.2019

Претседателот на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА), Јукија Амано (72), почина денеска, соопшти ИАЕА. „Секретаријатот на ИАЕА со длабоко жалење ве информира дека генералниот директор Јукија Амано почина”, наведено е во писмото на ИАЕА ...

Иран оддаде почит на директорот на ИАЕА

24Инфо - 22.07.2019

Заменик министерот за надворешни работи на Иран Абас Аракчи оддаде почит на генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА) Јукиа Амано, кој почина денеска. – Мое длабоко сочувство. Имавме мошне блиска соработка.

Почина генералниот директор на МААЕ, Јукио Амано

Опсервер - 22.07.2019

Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) Јукио Амано денеска почина на 72-годишна возраст, соопшти прес службата на организацијата. „Секретаријатот на МААЕ со жалење ја информира јавноста за смртта на генералниот ...

Почина шефот на Меѓународната агенција за нуклеарна енергија

Алфа - 22.07.2019

Шефот на Меѓународната агенција за нуклеарна енергија (IAEA), Јукија Амано почина на 73 години. -Секретаријатот на IAEA со длабоко жалење ве информира дека генералниот секретар Амано почина, е наведено во писмото кое е испратено до земјите членки на ...

Почина генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија

Точка - 22.07.2019

Претседателот на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА), Јукија Амано (72), почина денеска, соопшти ИАЕА. „Секретаријатот на ИАЕА со длабоко жалење ве информира дека генералниот директор Јукија Амано почина”, наведено е во писмото на ИАЕА ...

Иран оддаде почит на директорот на ИАЕА

А1 On - 22.07.2019

Заменик министерот за надворешни работи на Иран Абас Аракчи оддаде почит на генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА) Јукиа Амано , кој почина денеска. – Мое длабоко сочувство. Имавме мошне блиска соработка.

Почина генералниот директор на МААЕ, Јукио Амано

+инфо - 22.07.2019

Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) Јукио Амано денеска почина на 72-годишна возраст, соопшти прес службата на организацијата. „Секретаријатот на МААЕ со жалење ја информира јавноста за смртта на генералниот ...

Почина генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија

Република - 22.07.2019

Претседателот на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА), Јукија Амано (72), почина денеска, соопшти ИАЕА. „Секретаријатот на ИАЕА со длабоко жалење ве информира дека генералниот директор Јукија Амано почина”, наведено е во писмото на ИАЕА ...

Иран му оддаде почит на починатиот директор на ИАЕА

Слободен Печат - 22.07.2019

Тој учествуваше во преговорите за договорот за нуклеарно оружје помеѓу Иран и светските сили во 2015 година. Заменик министерот за надворешни работи на Иран Абас Аракчи оддаде почит на генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска ...

Почина генералниот директор на МААЕ, Јукио Амано

А1 On - 22.07.2019

Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) Јукио Амано денеска почина на 72-годишна возраст, соопшти прес службата на организацијата. „Секретаријатот на МААЕ со жалење ја информира јавноста за смртта на генералниот ...

Почина генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија

Centar - 22.07.2019

Претседателот на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА), Јукија Амано (72), почина денеска, соопшти ИАЕА. „Секретаријатот на ИАЕА со длабоко жалење ве информира дека генералниот директор Јукија Амано почина”, наведено е во писмото на ИАЕА ...

Иран оддаде почит на директорот на ИАЕА

Опсервер - 22.07.2019

Заменик министерот за надворешни работи на Иран Абас Аракчи оддаде почит на генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (ИАЕА) Јукиа Амано, кој почина денеска. – Мое длабоко сочувство. Имавме мошне блиска соработка.

Почина генералниот директор на МААЕ, Јукио Амано

MakPress - 22.07.2019

Генералниот директор на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) Јукио Амано денеска почина на 72-годишна возраст, соопшти прес службата на организацијата. „Секретаријатот на МААЕ со жалење ја информира јавноста за смртта на генералниот ...