TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

MTM - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Press24 - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Сител - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Алсат-М - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Слободен Печат - 27.09.2019

До оваа појава дојде во септември 2017 година кога почна да функционира новиот водоснабдителен систем со искористување на водата од реките на Шар Планина. Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Либертас - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Канал5 - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

Телма - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

iPortal - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можно е да се повтори промената на мирис и вкус кај водата за пиење

4NEWS - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Можна е промена на мирисот и вкусот на водата за пиење во Тетово во наредните месеци

MakPress - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...

Центар за јавно здравје Тетово: Можна промената на мирисот и вкусот кај водата за пиење

Нова ТВ - 27.09.2019

Од Центарот за јавно здравје во Тетово предупредуваат дека во октомври и во ноември можно е водата за пиење да има промена на мирисот и вкусот, како изминатите две години. Ги советуваат граѓаните дека нема место за страв бидејќи изминатите години се ...