TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Изложба без име“ на плоштадите во Тетово и во Гостивар

Опсервер - 25.06.2022

– На плоштадите Илирија во Тетово (11:00) и во Гостивар (15:00) денеска ќе биде поставена „Изложба без име“ на Центарот за Еднакви Можности „Бубамара“. Пораката на изложбата што вчера беше поставена во Старата скопска чаршија е „Насилниците имаат ...

[Галерија] „Изложба без име“ – да се подигне свеста за сајбер вознемирувањето

Радио МОФ - 24.06.2022

Две третини од девојките примиле пораки од момчиња и мажи кои содржеле разни форми на сексуално вознемирување, говор на омраза, закани и навреди. Ова го покажа анкетата на 208 девојки на возраст меѓу 18 до 25 години која ја направи Центарот за ...

Изложба на која ќе се споделат вознемирувачки пораки што ги добиваат девојките

МКД - 24.06.2022

Центарот за Еднакви Можности „Бубамара" денеска организира „Изложба без име" во Стара Чаршија во Скопје. „Преку илустративни фотографии ќе бидат споделени вознемирувачките пораки кои денес ги добиваат многу девојки на социјалните медиуми", велат од ...

„Изложба без име“ утре во Старата скопска чаршија

Радио МОФ - 23.06.2022

Центарот за еднакви можности „Бубамара“ утре (24 јуни) во 12 часот ќе ја претстави изложбата „Изложба без име“ во Старата скопска чаршија кај ресторанот Дестан. „’Бубамара’ овој пат преку илустративни фотографии ќе ги сподели вознемирувачките пораки ...

„Изложба без име“ во Старата скопска чаршија

MakPress - 24.06.2022

Центарот за Еднакви Можности „Бубамара“ денеска организира „Изложба без име“ во Стара Чаршија во Скопје. -Преку илустративни фотографии ќе бидат споделени вознемирувачките пораки кои денес ги добиваат многу девојки на социјалните медиуми, велат од ...

Изложба на која ќе се споделат вознемирувачки пораки што ги добиваат девојките

Република - 24.06.2022

Центарот за Еднакви Можности „Бубамара” денеска организира „Изложба без име” во Стара Чаршија во Скопје. „Преку илустративни фотографии ќе бидат споделени вознемирувачките пораки кои денес ги добиваат многу девојки на социјалните медиуми”, велат од ...

„Изложба без име“ во Старата скопска чаршија

Вечер Прес - 24.06.2022

Центарот за Еднакви Можности „Бубамара“ денеска организира „Изложба без име“ во Стара Чаршија во Скопје. -Преку илустративни фотографии ќе бидат споделени вознемирувачките пораки кои денес ги добиваат многу девојки на социјалните медиуми, велат од ...

„Изложба без име“ на плоштадите во Тетово и во Гостивар

Независен - 25.06.2022

На плоштадите Илирија во Тетово (11:00) и во Гостивар (15:00) денеска ќе биде поставена „Изложба без име“ на Центарот за Еднакви Можности „Бубамара“. Пораката на изложбата што вчера беше поставена во Старата скопска чаршија е „Насилниците имаат ...

„Изложба без име“ на плоштадите во Тетово и во Гостивар

MakPress - 25.06.2022

На плоштадите Илирија во Тетово (11:00) и во Гостивар (15:00) денеска ќе биде поставена „Изложба без име“ на Центарот за Еднакви Можности „Бубамара“. Пораката на изложбата што вчера беше поставена во Старата скопска чаршија е „Насилниците имаат ...