TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитриев: Реформата во безбедносниот сектор можеше да се изврши поквалитетно

+инфо - 22.05.2019

За двата закони кои што се предложени, законот за трансформација на УБК во нова Агенција за национална безбедност и законот за координација на безбедносно- разузнавачката заедница, ВМРО-ДПМНЕ имаше проактивен и конструктивен пристап, изјави ...

Димитриев: Потребен е сеопфатен пристап во реформите во безбедноста

Опсервер - 22.05.2019

Реформите во областа на безбедноста и разузнувањето се еден од клучните приоритети на Република Македонија за наше членство во Европската Унија и НАТО, од една страна, а од друга страна се неопходност за градење на ефикасни институции кои ќе бидат ...

Димитриев: Потребен е сеопфатен пристап во реформите во безбедноста

Канал5 - 22.05.2019

Реформите во областа на безбедноста и разузнувањето се еден од клучните приоритети на Република Македонија за наше членство во Европската Унија и НАТО. Oд една страна, а од друга страна се неопходност за градење на ефикасни институции кои ќе бидат ...

Димитриев: Реформата во безбедносниот сектор можеше да се води на многу поквалитетен, порационален и сопфатен начин

Курир - 22.05.2019

Реформите во областа на безбедноста и разузнувањето се еден од клучните приоритети на Република Македонија за наше членство во Европската Унија и НАТО, од една страна, а од друга страна се неопходност за градење на ефикасни институции кои ќе бидат ...

Димитриев: Потребен е сеопфатен пристап во реформите во безбедноста

24 Вести - 22.05.2019

„Реформите во областа на безбедноста и разузнувањето се еден од клучните приоритети на Република Македонија за наше членство во Европската Унија и НАТО, од една страна, а од друга страна се неопходност за градење на ефикасни институции кои ќе бидат ...

Димитриев: Потребен е сеопфатен пристап во реформите во безбедноста

Република - 22.05.2019

Реформите во областа на безбедноста и разузнувањето се еден од клучните приоритети на Република Македонија за наше членство во Европската Унија и НАТО, од една страна, а од друга страна се неопходност за градење на ефикасни институции кои ќе бидат ...