TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Акција за расчистување на отпадот во општина Карпош

А1 On - 07.12.2017

Големата акција за чистење на Скопје денеска и в сабота ќе се реализира во општина Карпош. На пет локации ќе се расчистува шутот, депониите и ќе се собираат сувите лисја. Ќе се чисти зад ресторанот „Македонска куќа“,кај контејнерите, под мостот ...

Големо чистење во Карпош

А1 On - 06.12.2017

Денеска започна дводневната голема акција на чистење во Општина Карпош. Акцијата ќе се спроведе денеска и во сабота. Истата ја иницираше, и е во соработка со Градот Скопје, и сите јавни претпријатија кои се под негова ингеренција.

Акција за расчистување на отпадот во општина Карпош

+инфо - 07.12.2017

На пет локации ќе се расчистува шутот, депониите и ќе се собираат сувите лисја. Големата акција за чистење на Скопје денеска и в сабота ќе се реализира во општина Карпош. На пет локации ќе се расчистува шутот, депониите и ќе се собираат сувите лисја.

Почна дводневната акција на чистење во Карпош

МКД - 07.12.2017

Денеска започна дводневната голема акција на чистење во Општина Карпош. Акцијата ќе се спроведе денеска и во сабота. Истата ја иницираше, и е во соработка со Градот Скопје, и сите јавни претпријатија кои се под негова ингеренција, соопштија од ...

Акција за расчистување на отпадот во општина Карпош

Скопје инфо - 07.12.2017

Големата акција за чистење на Скопје денеска и в сабота ќе се реализира во општина Карпош. На пет локации ќе се расчистува шутот, депониите и ќе се собираат сувите лисја. Ќе се чисти зад ресторанот „Македонска куќа“, кај контејнерите, под мостот ...