TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бали ангажира 4.400 инфлуенсери за промовирање на новата ера на туризмот

Радио МОФ - 24.09.2020

Индонезискиот остров Бали ќе ангажира 4.400 инфлуенсери за да го оживее туризмот погоден од пандемијата на коронавирусот, пренесува „ Ал Џазира Балканс “. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатните патувања околу Бали од октомври до ноември и своите ...

4.400 инфлуенсери, бесплатно, еден месец на Бали во промоција на нова ера на туризмот

+инфо - 24.09.2020

Индонезискиот остров Бали ќе нагажира 4.400 инфлуенсери за да го заживее туризмот погоден од пандемијата на коронавирусот. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатното патување по Бали од октомври до ноември и својте искуства ќе ги објавуваат на ...

4.400 инфлуенсери, бесплатно, еден месец на Бали во промоција на нова ера на туризмот

Република - 24.09.2020

Индонезискиот остров Бали ќе нагажира 4.400 инфлуенсери за да го заживее туризмот погоден од пандемијата на коронавирусот. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатното патување по Бали од октомври до ноември и својте искуства ќе ги објавуваат на ...

Бесплатно патување: Се бараат 4.400 туристи, кои ќе го вратат животот на островот Бали

Вечер Прес - 24.09.2020

Индонезискиот остров Бали ќе нагажира 4.400 инфлуенсери за да го заживее туризмот погоден од пандемијата на коронавирусот. Инфлуенсерите ќе уживаат во бесплатното патување по Бали од октомври до ноември и своите искуства ќе ги објавуваат на ...