TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Путин сака заеднички центри за воена обука со Белорусија

24Инфо - 31.01.2023

Рускиот претседател Владимир Путин денеска побара од неговата влада да преговара за формирање заеднички центри за воена обука со Белорусија. Со денешниот декретот Путин ги задолжи министри за одбрана и за надворешни работи да преговараат со Минск за ...

Путин сака заеднички центри за воена обука со Белорусија

Локално - 31.01.2023

Рускиот претседател Владимир Путин побара од неговата влада да преговара за формирање заеднички центри за воена обука со Белорусија, нејзиниот сосед и сојузник за поддршка на офанзивата против Украина, пренесува „N1“.

Русија испраќа борбени авиони во Белорусија

Локално - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот на заедничката команда на нивната регионална група, соопшти белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ќе ги одржат во ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Бизнис Вести - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Телма - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Независен - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа вежба на заедничката команда

24Инфо - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Опсервер - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија испраќа борбени авиони и хеликоптери во Белорусија

Centar - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничка команда на нивната регионална групација на сили, соопшти утринава Министерството за одбрана на Белорусија.

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Сител - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија испраќа борбени авиони и хеликоптери во Белорусија

Кумановски м. - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничка команда на нивната регионална групација на сили, соопшти утрово белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете ...

Русија испраќа борбени авиони во Белорусија

Скопје1 - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот на заедничката команда на нивната регионална група сили, соопшти белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ќе ги ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

24 Вести - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

БЕЛОРУСКО МИНИСТЕРСТВО ЗА ОДБРАНА: Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Денешен - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

Во Центар - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

еМагазин - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Русија и Белорусија почнаа воена вежба со обука на персонал за заедничката команда

MakPress - 31.01.2023

Русија и Белорусија започнаа еднонеделна вежба за обука на персоналот за заедничката команда на нивната регионална група на сили, соопшти денеска белоруското Министерство за одбрана. Обуката е дел од подготовките за заедничките вежби што двете земји ...

Путин побара да се формираат заеднички центри за воена обука со Белорусија

Слободен Печат - 31.01.2023

Рускиот претседател Владимир Путин денеска побара од неговата влада да преговара за формирање заеднички центри за воена обука со Белорусија. Со денешниот декрет Путин ги задолжи министри за одбрана и за надворешни работи да преговараат со Минск за ...

Путин сака заеднички центри за воена обука со Белорусија

Опсервер - 31.01.2023

Рускиот претседател Владимир Путин денеска побара од неговата влада да преговара за формирање заеднички центри за воена обука со Белорусија. Со денешниот декретот Путин ги задолжи министри за одбрана и за надворешни работи да преговараат со Минск за ...

Путин сака заеднички центри за воена обука со Белорусија

Во Центар - 31.01.2023

Рускиот претседател Владимир Путин денеска побара од неговата влада да преговара за формирање заеднички центри за воена обука со Белорусија. Со денешниот декретот Путин ги задолжи министри за одбрана и за надворешни работи да преговараат со Минск за ...