TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: Колку власта е за европски вредности се гледа по газењето на ЕУ со договорот за коридорите 8 и 10Д, ќе го ...

Lider - 03.06.2023

Како идна влада ќе наследиме проект кој што ќе има многу нејаснотии, многу прашалници и затоа се обидовме процесот да го исправиме, но очигледно решија да го буткаат на насилен пат, односно преку груба злоупотреба на европското знаменце, што само по ...

Мицкоски: Вина на владата е што договорот за коридорите 8 и 10Д е штетен и извор на корупција

Република - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Мицкоски: Владата кога го потпишувала договорот со Бехтел и Енка не водела сметка за интересот на државата и на ...

MakPress - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Договорот со „Бектел и Енка“ може да се преговара и да се репреговара

PressingTV - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Мицковски: Ќе го преговараме договорот за коридорите

Либертас - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Мицковски: Ќе го репреговараме договорот за коридорите

Опсервер - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Мицковски: Ќе го репреговараме договорот за коридорите

Во Центар - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...

Договорот со „Бектел и Енка“ може да се преговара и да се репреговара

Република - 03.06.2023

Како идна влада ќе наследиме проект кој што ќе има многу нејаснотии, многу прашалници и затоа се обидовме процесот да го исправиме, но очигледно решија да го буткаат на насилен пат, односно преку груба злоупотреба на европското знаменце, што само по ...

Мицкоски: Ќе го репреговараме договорот за коридорите

Локално - 03.06.2023

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостување во емисијата „360 степени“ на Алсат, коментирајќи го договорот за коридорите 8 и 10Д истакна дека владата кога го потпишувала истиот не водела сметка за државниот интерес и за интересот на ...