TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дарко Лазиќ „драмел“ на аеродромот во Белград: Вереницата го чекала два часа, па повикала полиција!

Убавина и Здравје - 05.06.2023

Пејачот Дарко Лазиќ пред неколку дена се врати од настап кој го имал во странство, а драма се случила кога неговата вереница Катарина наводно го чекала повеќе од два часа. Проблемот настанал поради куферот… „Дарко мислел дека му исчезнале куферите, ...

Драма на аеродромот во Белград: Дарко Лазиќ збесна, вереницата го чекаше 2 часа, повикала и полиција, а ова е причината ...

Во Центар - 04.06.2023

Пејачот Дарко Лазиќ денеска се враќал од настап во странство, а настанала драма кога неговата вереница Катарина го чекала повеќе од два часа. Проблемот започна поради куферот. – Дарко мислеше дека му недостасуваат куферите, но згреши.