TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ангеловска: Со секое скенирање на сметка учествувате во борбата против сивата економија и затајувачите

Frontline - 08.08.2020

МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници 🙌🏻 Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Ако не барате фискална и не скенирате – продавачот ќе ги земе вашите пари

Нетпрес - 08.08.2020

MојДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

Опсервер - 08.08.2020

Скопје, 8 август 2020 () – Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

А1 On - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Барајте и скенирајте фискални сметки

Слободен Печат - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

ТВ21 - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални!

Фокус - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

Либертас - 08.08.2020

– Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

iPortal - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте ги сметките, со неиздавање вашите 5 или 18% продавачот ги зема за себе

Скопје1 - 08.08.2020

МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници.Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Нина Ангеловска со важни информации за сите кои скенираат фискални сметки

Скопје24 - 08.08.2020

Министерката за финансии Нина Ангеловска, објавувајќи фотографија како скенира фискална сметка во локал во некое од планинските подрачја на земјава, повторно апелира – барајте ги вашите фискални сметки.

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, и поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

+инфо - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

Канал5 - 08.08.2020

Со последните измени како одговор на ковид предизвиците беа направени промени во МојДДВ и #МојаНаграда Секој ден по случаен избор се доделуваат 20 награди x 1000 ден. и секој месец 15 награди x 20.000 ден. Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници.

Нина Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални!

Мак. Весник - 08.08.2020

Таа упатува на дел од пораките во МојДДВ #МојаНаграда:Со неиздавање на сметка вашите 5 или 18% продавачот ги зема за себе, наместо да бидат употребени за доброто на сите! И трговецот кој не го уплаќа вашиот ДДВ во буџетот го користи здравствениот и ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

Вечер Прес - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Сега повеќе од било кога мораме да ја зајкнеме борбата со сивата економија

Бизнис Вести - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

4NEWS - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Да го јакнеме даночниот морал, барајте и скенирајте фискални сметки

Нова ТВ - 08.08.2020

Апликацијата „Мој ДДВ“ брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги. Не само што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди, туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: Скенирајте фискални сметки, добивате поврат на ДДВ и се борите против сивата економија

Граѓански збор - 08.08.2020

Мој ДДВ веќе брои над 315.000 корисници. Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...

Ангеловска: МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници

Банкарство.мк - 09.08.2020

„МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници” , гордо објави министерката за финансии Нина Ангеловска на својот фејсбук профил, притоа додавајќи: „Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете ...

Нина Ангеловска гордо објави: „МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници – Барајте и скенирајте фискални сметки”

Пари - 09.08.2020

„ МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници” , објави министерката за финансии Нина Ангеловска на својот фејсбук профил, притоа додавајќи: „ Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете ...

Ангеловска: Барајте и скенирајте ги вашите сметки- со неиздавање сметка продавачот ќе ги земе вашите пари за себе

Press24 - 08.08.2020

Министерката за финансии Нина Ангеловска, објавувајќи фотографија како скенира фискална сметка во локал во некое од планинските подрачја на земјава, повторно апелира - барајте ги вашите фискални сметки.

Ангеловска: Барајте ги сметките, со неиздавање вашите 5 или 18% продавачот ги зема за себе

24Инфо - 08.08.2020

МојДДВ веќе брои над 315.000 корисници.Барајте ги вашите сметки и скенирајте ги – не само затоа што остварувате право на поврат и може да добиете некоја од дневните и месечни награди туку и поради тоа што учествувате во борбата против сивата ...