TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе ви застане крвта во вените! Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна! (ВИДЕО) (+18)

Слободен Печат - 14.11.2019

Спотот и самата песна која е авторска и не е препеана, се инспирирани од вистински настан кој се случил пред многу години во едно далечно село близу општина Чашка Новиот електро состав „ Шафран “ ја издаде својата трета песна под наслов “ Дафино ” ...

(ВИДЕО 18+) Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна!

Курир - 14.11.2019

Новиот електро состав „Шафран“ ја издаде својата трета песна под наслов “Дафино” која има модерен призвук и мешавина од електронски етно звук. За музиката се погрижи Тони Стевковски, а за текстот е задолжен Кирил Трајковски.