TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три автобуси од Гостивар возеле патници со неисправни сопирачки

Фокус - 20.02.2019

Во текот на вчерашниот ден беше споведена акција од 7 часот и 30 минути до 15 часот и 30 минути, а биле контролирани 12 возила кои вршеле јавен транспорт, автобуси и минибуси од Гостивар, пренесува СДК .

Три гостиварски автобуси возеле патници со неисправни кочници

Сакам да кажам - 20.02.2019

Секторот за внатрешни работи Тетово продолжува да спроведува засилени сообраќајно-контролни активности на возилата кои вршат јавен превоз на патници на гостиварското подрачје. Во вчерашната таква акција, спроведена од 7 часот и 30 минути до 15 часот ...

Три автобуси исклучени заради техничка несиправност во Гостивар

Сител - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Хаос во јавниот превоз во Гостивар: Возеле патници со расипани сопирачки, фатен и возач без дозвола

Gostivarpress.mk - 20.02.2019

Контролните активности кои ги спроведува Секторот за внатрешни работи Тетово на гостиварското подрачје, го потврдуваат хаосот кој владее со јавните превозници. Во контролата вчера (19 февруари) направена во периодот од 7 часот и 30 минути до 15 ...

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

24Инфо - 19.02.2019

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од ...

По несреќата, МВР во акција: Во Кичево откриени пет технички неисправни автобуси

Независен - 19.02.2019

Од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички и други моторни возила на подрачјето на СВР Охрид, од кои 82 возила во Кичево. На подрачјето на Кичево беше извршена посебна контрола на возила кои вршат јавен превоз при што беа ...

Полицијата засилено контролира по гостиварските сообраќајници

Слободен Печат - 19.02.2019

За сите пречекорувања се издадени 14 мандатни, шест прекршочни платни налози и една писмена опомена. Во изминатите три дена, (16-ти, 17-ти и 18 февруари) на поширокото гостиварско подрачје спроведени се засилени сообраќајно-контролни активности за ...

Од 12 контролирани автобуси во Гостивар, 3 биле со неисправни кочници – веднаш исклучени од сообраќај

ТВ21 - 19.02.2019

Во Гостивар реализирана е контрола на техничката исправност на возилата кои вршат јавен превоз на патници, со која вкупно биле опфатени 12 возила, информираат од МВР, пренесува ТВ21. По извршениот технички преглед, кај 3 од возилата откриена е ...

Три автобуси исклучени заради техничка неисправност во Гостивар

Канал5 - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

Вечер - 19.02.2019

Од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички и други моторни возила на подрачјето на СВР Охрид, од кои 82 возила во Кичево. На подрачјето на Кичево беше извршена посебна контрола на возила кои вршат јавен превоз при што беа ...

Полицијата засилено контролира по гостиварските сообраќајници

Вечер - 19.02.2019

Во изминатите три дена, (16-ти, 17-ти и 18 февруари) на поширокото гостиварско подрачје спроведени се засилени сообраќајно-контролни активности за брзина, во кои биле откриени 21 прекршок со пречекорување на дозволената брзина.

Во Гостивар три автобуси исклучени од сообраќај поради несправни сопирачки

еМагазин - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

Press24 - 19.02.2019

Од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички и други моторни возила на подрачјето на СВР Охрид, од кои 82 возила во Кичево. На подрачјето на Кичево беше извршена посебна контрола на возила кои вршат јавен превоз при што беа ...

Полицијата засилено контролира по гостиварските сообраќајници

Сител - 19.02.2019

Во изминатите три дена, (16-ти, 17-ти и 18 февруари) на поширокото гостиварско подрачје спроведени се засилени сообраќајно-контролни активности за брзина, во кои биле откриени 21 прекршок со пречекорување на дозволената брзина.

Во Гостивар три автобуси исклучени од сообраќај заради неисправни сопирачки

Курир - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со неисправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

Слободен Печат - 19.02.2019

Кај 13 возачи на моторни возила било утврдено присуство на алкохол во крвта. Од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички и други моторни возила на подрачјето на СВР Охрид, од кои 82 возила во Кичево.

Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола во Гостивар

24Инфо - 20.02.2019

Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола во Гостивар Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности.

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

Скопје24 - 19.02.2019

По несаканата случка со автобусот на Дурмо турс и информациите дека компанијата сама на себе си вршела технички преглед на големиот број автобуси кои ги поседува за патнички транспорт од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички ...

Три автобуси исклучени заради техничка неисправност во Гостивар

Вечер - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Пет технички неисправни автобуси во Кичево, еден исклучен од сообраќај

Сител - 19.02.2019

Од 16 до 18 февруари полицијата контролираше вкупно 314 патнички и други моторни возила на подрачјето на СВР Охрид, од кои 82 возила во Кичево. На подрачјето на Кичево беше извршена посебна контрола на возила кои вршат јавен превоз при што беа ...

Три автобуси исклучени заради техничка несиправност во Гостивар

Слободен Печат - 20.02.2019

Прекршоците во Тетовско заокужени се со 16 прекршочни, 30 мандатни платни налози и 14 писмени опомени. Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности.

Пет автобуси во Кичево технички неисправни, а еден веднаш исклучен од сообраќај

+инфо - 19.02.2019

На подрачјето на Кичево беше извршена посебна контрола на возила кои вршат јавен превоз при што беа контролирани 34 автобуси и беа упатени во станиците за технички преглед. Кај пет автобуси во Кичево биле констатирани одредени технички ...

Во Гостивар три автобуси исклучени заради техничка несиправност!

Алфа - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Во контрола кај Кичево кај пет автобуси биле констатирани технички неисправности, а еден веднаш е исклучен од сообраќај

Скопје1 - 20.02.2019

Во периодот од 16 до 18 февруари оваа година, на подрачјето на СВР Охрид се реализираа повеќе сообраќајни акциски контроли. Притоа, полициските службеници контролираа вкупно 314 патнички и други моторни возила (Охрид-83, Струга-89, Кичево-82 и ...

Три автобуси исклучени заради техничка неисправност во Гостивар

Н.Македонија - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Три автобуси исклучени заради техничка несиправност во Гостивар

MTM - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Три автобуси со неисправни сопирачки и возач без возачка во Гостивар

1tv - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Три автобуси исклучени заради техничка неисправност во Гостивар

Скопје24 - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Три автобуси со неисправни сопирачки и возач без возачка во Гостивар

Либертас - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Три автобуси во Гостивар возеле со неисправни сопирачки

Press24 - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со несправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.

Во Гостивар возач на автобус превезувал патници без положен возачки испит

Независен - 20.02.2019

Сообраќајната полиција при вчерашните контроли на возила што спроведуваат јавен превоз на патници открила повеќе неправилности. Откриени се три автобуси со неисправни сопирачки и еден возач без возачка дозвола.