TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комуналец почна со пролетно чистење на дивите депонии

Курир - 23.04.2018

Едномесечна акција за чистење на дивите депонии почна денеска прилепски „Комуналец“ по повод 22 април, денот на планетата Земја. Според директорот на ЈКП „Комуналец“, Ѕвонко Јованоски ќе се чистат 10 детектирани диви депонии на подрачјето на ...

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Бриф - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Тетово повторно се гуши во отпад

Телма - 22.04.2018

Преполни контејнери, расфрлан смет наоколу, мини диви депонии. Ваквата е сликата веќе неколку недели во Тетово кој тоне во отпад. Граѓаните велат дека екипите на ЈКП Тетово не го собираат редовно сметот во градот, каде нема доволно контејенри.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

А1 On - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Стандард - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Фокус - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Слободен Печат - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

+инфо - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

CivilMedia - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Курир - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Н.Македонија - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани созадал по 379 килограми отпад

Сител - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Локално - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Мета - 23.04.2018

Лани во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика. Годишното количество, пак, на создаден комунален отпад по жител во 2017 ...

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Радио МОФ - 23.04.2018

Лани во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а вкупното количество на создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, соопшти Државниот завод за статистика. Годишното количество, пак, на создаден комунален отпад по жител во 2017 ...

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Канал5 - 23.04.2018

Граѓаните на Македонија создаваат големо количество на отпад. Државниот завод за статистика пресмета дека секој граѓанин минатата година зад себе оставил 379 килограми. Вкупно пак сите заедно 786.881 тони отпад.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

Либертас - 23.04.2018

Во текот на минатата година во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика.

Секој жител на Македонија лани создал по 379 килограми отпад

iPortal - 23.04.2018

Лани во Македонија е собран комунален отпад од 635.875 тони, а количеството на вкупно создаден комунален отпад изнесува 786.881 тони, објави Државниот завод за статистика. Годишното количество, пак, на создаден комунален отпад по жител во 2017 ...