TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штип го укина плаќањето за паркирање на најфреквентни локации

Сакам да кажам - 07.02.2018

Локалната власт донесе одлука неколку фреквентни локации во Штип да имаат бесплатни паркинзи. Од денеска се укинува плаќањето паркинг на улицата Сутјеска во населбата Автокоманда, која е една од најфреквентните во градот со оглед на тоа што таму се ...

Укината е наплатата на паркинг во делови од штипската населба Автокоманда

iPortal - 06.02.2018

Како што беше ветено во предизборниот период, укината е наплатата на паркинг во делови од населбата Автокоманда. За ова денеска преку изјава за медиуми информираше градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски: – Се наоѓаме во населбата ...

Се укинува наплатата во над 200 паркинг места во Штип

+инфо - 06.02.2018

Се укинува и наплатата на улиците околу Градскиот пазар. Над 200 паркинг места во Штип се укинати за наплата, објави денеска градоначалникот Благој Бочварски. Во целост се укинува наплатата на паркинг местата во населбата Автокоманда, односно на ...

Се укина наплатата во над 200 паркинг места во Штип

Press24 - 06.02.2018

Над 200 паркинг места во Штип се укинати за наплата, објави денеска градоначалникот Благој Бочварски. Во целост се укинува наплатата на паркинг местата во населбата Автокоманда, односно на улицата „Сутјеска“, која води кон зградата на ЕВН.

Укината наплатата во над 200 паркинг места во Штип

Канал5 - 06.02.2018

Над 200 паркинг места во Штип се укинати за наплата, објави денеска градоначалникот Благој Бочварски. Во целост се укинува наплатата на паркинг местата во населбата Автокоманда, односно на улицата „Сутјеска“, која води кон зградата на ЕВН.

Укината наплатата во над 200 паркинг места во Штип

Слободен Печат - 06.02.2018

Над 200 паркинг места во Штип се укинати за наплата, објави денеска градоначалникот Благој Бочварски. Во целост се укинува наплатата на паркинг местата во населбата Автокоманда, односно на улицата „Сутјеска“, која води кон зградата на ЕВН.

Укината наплатата во над 200 паркинг места во Штип

Либертас - 06.02.2018

Над 200 паркинг места во Штип се укинати за наплата, објави денеска градоначалникот Благој Бочварски. Во целост се укинува наплатата на паркинг местата во населбата Автокоманда, односно на улицата „Сутјеска“, која води кон зградата на ЕВН.