TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Загадувањето ми ги исели децата, вели граѓанин, Макрадули ветува дека до 2024 ќе го решат проблемот

А1 On - 22.01.2020

Да не постои ниту една државна институција која загадува воздух, оваа обврска ја преземаме да ја реализираме до 2024 година, рече заменикот министер за животна средина Јани Макрадули на трибината Агенда Воздух 20-24 која вечерва се одржa во Тетово.

Шукова на трибината Агенда Воздух 20-24: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите, ги зајакнуваме ...

24Инфо - 22.01.2020

Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат воведување на 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите и зајакнување на централниот инспекторат и на општинските инспекторати за животна средина, истакна претседателката на ...

Во среда во Тетово СДСМ организира трибина на тема „Агенда Воздух 20-24“

iPortal - 20.01.2020

СДСМ програмата за следните четири години ја прави заедно со граѓаните затоа во среда ја организираат трибината „Агенда Воздух 20-24“. Истата ќе се реализира со почеток во 18.30 часот во Хотел Меркур во Тетово, а ќе стане збор за реализираните ...

Шукова: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите

iPortal - 22.01.2020

Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат воведување на 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите и зајакнување на централниот инспекторат и на општинските инспекторати за животна средина, истакна претседателката на ...

Шукова: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите

Локално - 22.01.2020

Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат воведување на 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите и зајакнување на централниот инспекторат и на општинските инспекторати за животна средина, истакна претседателката на ...

Шукова на трибината Агенда Воздух 20-24: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите, ги зајакнуваме ...

Centar - 22.01.2020

Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат воведување на 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите и зајакнување на централниот инспекторат и на општинските инспекторати за животна средина, истакна претседателката на ...

Шукова: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите, ги зајакнуваме инспекторатите за животна средина

Канал5 - 22.01.2020

Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат воведување на 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите и зајакнување на централниот инспекторат и на општинските инспекторати за животна средина.

Шукова на трибината Агенда Воздух 20-24: Воведуваме 24 часовен инспекциски надзор на загадувачите, ги зајакнуваме ...

Frontline - 22.01.2020

Како друга мерка Шукова ја наведе забраната за користење на нееколошки енергенси, пред се во јавните објекти, која е започната и мора да продолжи со поголеми финансиски средства. Мерките за намалување на загадувањето, меѓудругото предвидуваат ...