TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

Слободен Печат - 21.02.2020

Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во местото Личко Петрово Село. Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

+инфо - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

24Инфо - 21.02.2020

– Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

А1 On - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

Либертас - 21.02.2020

– Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

Вечер - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ

Р.С.Европа - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза. Хрватското Министерство за внатрешни работи потврди дека е поставена и подвижната бариера во хрватското место Личко ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

Опсервер - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...

Хрватска постави ограда на границата со БиХ поради мигрантите

MakPress - 21.02.2020

Хрватска денеска постави ограда во близина на граничниот премин Изачиќ заради зајакнување на границата поради мигрантската криза, потврди хрватското Министерство за внатрешни работи. Подвижната бариера е поставена на територијата на Хрватска во ...