TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борците на Кадиров силувале позната руска пропагандиска

Независен - 31.01.2023

Група кадировци во Мелитопол во Запорожје, што е окупиран од Русија, нападнале филмска екипа на рускиот пропаганден канал НТВ, која дошла „да го покрие текот на специјалната воена операција“.

Чеченци силувале руска новинарка во Украина, а камерманот го претепале – Руската НТВ формираше истражна комисија

360 степени - 31.01.2023

Во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се тврди дека нивната новинарка била силувана од Чеченци во окупираниот украински Мелитопол. Меѓу нив, наводно, бил и внукот на лидерот Рамзан Кадиров, Хасан Ибрахимов Руската новинарка на ...

СКАНДАЛ ВО РУСИЈА: ЧЕЧЕНЦИ ЈА СИЛУВАЛЕ НОВИНАРКАТА НА ПУТИН ВО УКРАИНА? Во окупираниот град налетала на злогласната ...

Во Центар - 31.01.2023

Во окупираниот град налетала на злогласната бригада Русија ја тресе голем скандал, како што пренесоа дел од украинските медиуми, бидејќи во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се наведува дека нивната новинарка била силувана во ...

Новинарка на руската телевизија НТВ силувана во Мелитопол

А1 On - 31.01.2023

Според некои украински медиуми, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се наведува дека нивната новинарка била силувана во окупираниот град Мелитопол.

ЧЕЧЕНЦИТЕ СИЛУВАЛЕ РУСКА НОВИНАРКА? Зенкова требало да снима репортажа од Мелитопол

+инфо - 31.01.2023

Писмо од телевизијата во кое се бара од Истражниот комитет на Руската Федерација да го истражи случајот објавија украинските медиуми. Репортерката Олга Зенкова од руската телевизија НТВ била силувана од чеченска бригада на која наишла во окупираниот ...

Голем скандал ја тресе Русија: Во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ во кое се споменува и Кадиров

Скопје1 - 31.01.2023

Според дел од украинските медиуми, голем скандал ја тресе Русија откако во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се споменува и Кадиров. Имено, во писмото до НТВ се наведува дека нивната новинарка кој била испратена да известува ...

Русија ја тресе скандал: Злогласните Чеченци ја силувале омилената водителка на Путин во окупираниот град?

Локално - 31.01.2023

Според некои украински медиуми, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече меморандум на руската телевизија НТВ, во кој се наведува дека нивната новинарка била силувана во окупираниот град Мелитопол.

Чеченци силувале новинарка пропагандист на Путин?

Кумановски м. - 31.01.2023

Според некои украински медиуми, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се наведува дека нивната новинарка била силувана во окупираниот град Мелитопол.

Огромен скандал: Случајно откриен, се премолчува, а се споменува и Кадиров. Деталите се ужасни

Centar - 31.01.2023

Според некои украински медиуми, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече меморандум на руската телевизија НТВ, во која се споменува и Кадиров. Имено, во меморандумот на НТВ се наведува дека нивниот новинар кој бил испратен да ...

Русија ја тресе скандал: Чеченски борци ја силувале омилената водителка на Путин во окупираниот град?

Слободен Печат - 31.01.2023

Украинските медиуми тврдат дека , Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста протече допис на руската телевизија НТВ, во кој се наведува дека нивната новинарка била силувана во окупираниот град Мелитопол.

Голем скандал: Откриен е случајно, за него се молчи, а се споменува и Кадиров – деталите се ужасни

Точка - 31.01.2023

Според некои украински медиуми, Русија ја тресе голем скандал откако во јавноста испливал допис на руската телевизија NTV, во кој се споменува и Кадиров. Имено, во дописот на NTV се наведува дека нивната новинарка, која била испратена да известува ...

Чеченци силувале руска новинарка во Украина, а камерманот го претепале

Република - 31.01.2023

Според дел од украинските медиуми, голем скандал ја тресе Русија откако во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се споменува и Кадиров. Имено, во писмото до НТВ се наведува дека нивната новинарка кој била испратена да известува ...

Чеченци силувале руска новинарка во Украина, а камерманот го претепале – руската НТВ формираше истражна комисија

Либертас - 31.01.2023

Руската новинарка на режимот Олга Зенкова била силувана од чеченски борци во Украина, меѓу кои наводно бил и внукот на лидерот Рамзан Кадиров. Во јавноста протече писмо од руската телевизија НТВ, во кое се тврди дека нивната новинарка била силувана ...