TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

Канал5 - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

Курир - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

ММС - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

Сител - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

MTM - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

Н.Македонија - 20.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8.55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Без струја дел од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај

Скопје1 - 21.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово од 8.55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.

Делови од Петровец, Карпош, Студеничани и Сарај утре без струја

MakPress - 22.03.2019

Дел од корисниците од селата Бадар, Петровец, Чојлија, Катлановско Блаце, Кожле, населбата Катланово, објектите на патот за селото Огњаци и тунелот Катланово утре од 8:55 до 13 часот ќе останат без електрична енергија.