TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невремето урна уште едно дрво во Автокоманда (ФОТО)

Expres - 09.08.2020

Од утрово е блокиран сообраќајот кон скопска Автокоманда од правецот на населбата Железарница откако поради невремето падна уште едно дрво во близина на средното училиште Панче Арсовски. Пред три дена паднато дрво во близина на спортската сала во ...

Невремето КУТНА уште едно дрво во Автокоманда (ФОТО)

Вечер - 09.08.2020

Од утрово е блокиран сообраќајот кон скопска Автокоманда од правецот на населбата Железарница откако поради невремето падна уште едно дрво во близина на средното училиште Панче Арсовски. Пред три дена паднато дрво во близина на спортската сала во ...