TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

А1 On - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на „Твитер“ дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

+инфо - 14.11.2019

Баер, известувач за Западен Балкан во германскиот парламент, на 3 септември во Приштина изјави дека Берлин се спротивставува на промена на границите како дел од дијалогот за нормализирање на односите меѓу Косово и Србија и ги повика петте членки на ...

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

Телма - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

24Инфо - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

Опсервер - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.

Германецот Петер Баер е новиот известувач на ПССЕ за Косово

Слободен Печат - 14.11.2019

ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе. Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово.

Петер Баер e новиот известувач на ПССЕ за Косово

Макфакс - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот, Питер Баер, за известувач за ситуацијата во Косово.Во соопштението за медиумите за назначувањето на Баер, Советот на Европа посочи дека Косово се ...

Петер Баер e новиот известувач на ПССЕ за Косово

Н.Македонија - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот, Питер Баер, за известувач за ситуацијата во Косово. Во соопштението за медиумите за назначувањето на Баер, Советот на Европа посочи дека Косово се ...

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

MakPress - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Питер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.

Петер Баер e новиот известувач на ПССЕ за Косово

Точка - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот, Питер Баер, за известувач за ситуацијата во Косово.Во соопштението за медиумите за назначувањето на Баер, Советот на Европа посочи дека Косово се ...

Германецот Петер Баер избран за известувач на ПССЕ за Косово

Нетпрес - 14.11.2019

Комисијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) го избра пратеникот во Бундестагот Пeтер Баер за известувач за ситуацијата во Косово. ПССЕ објави на Твитер дека Баер е избран за известувач за ситуацијата во Косово и му честиташе.