TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голем пожар кај Паликура: Горат ниви со пиперки, пожарникарите се борат да не стигне до викендиците

+инфо - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Територијална противпожарна единица Кавадарци информираат дека цел час во темнина максимално се ангажирани да се справат со пожарот кој опфатил дваесетина хектари сува трева и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Локално - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Сител - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар кај Росоман

Фокус - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Канал5 - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Press24 - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на Паликура кај Росоман

Нетпрес - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Република - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и површини ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

4NEWS - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Вечер - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

А1 On - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на селото Паликура

Слободен Печат - 20.10.2019

Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и површини со земјоделски култури.

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Либертас - 20.10.2019

– Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Денешен - 20.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...

Голем пожар во атарот на росоманското село Паликура

Опсервер - 21.10.2019

Голем пожар избувна вечерва во атарот на росоманското село Паликура. Од Противпожарната единица од Кавадарци за МИА потврдуваат дека вложуваат максимални напори да се справат со огнот кој зафатил околу 20 хектари трева и нискостеблеста шума, но и ...