TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петровска за Мицкоски: Еден ден „загрижен“ претседател на партија, друг ден „боемџија“

360 степени - 04.06.2020

Дополнителната заменичка министерка за внатрешни работи во техничката влада Славјанка Петровска, вечерва го искритикува лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски, откако тој беше затекнат во внатрешноста на угостителски објект, што во моментов е ...

Петровска за Мицкоски: Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”

Локално - 03.06.2020

Лицемерие до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицкоски? Пак ќе биде отсјај?, реагира заменичката министерка за внатрешни работи, Славјанка Петровска.

Славјанка Петровска: Пак ќе биде отсјај?

iPortal - 03.06.2020

Лицемерие до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицкоски? Пак ќе биде отсјај? ФБ статус на Славјанка Петровска, доп.зам. министер за внатрешни ...

Петровска за Мицкоски: Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”

Бриф - 04.06.2020

Лицемерие до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицкоски? Пак ќе биде отсјај?, реагира заменичката министерка за внатрешни работи, Славјанка Петровска.

Петровска за Мицкоски: Еден ден „загрижен“ претседател на партија, друг ден скриен „боемчија“

Либертас - 04.06.2020

Фејсбук статус на дополнителната заменик министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска: Лицемерние до бескрај. Еден ден “загрижен” претседател на партија, друг ден скриен “боемчија”. Кога е искрен Мицковски? Пак ќе биде ...